algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

La política nefasta del PP

Sr. Director:

En aquests moments que em trob davant l'ordinador escrivint aqueixes línies, m'acompanya una remor feresta de crits, descabdell i xiulades procedents d'una manifestació, una de tantes m'imagín, de les que tendran lloc a partir d'ara, per part de molts de col·lectius de funcionaris de la nostra nació, en contra de la política bruta i mafiosa del govern central, i també la indignació m'embarga a mi en veure que els funcionaris hem estat víctimes, una altra vegada, de robatoris i d'estafes per part del partit en el poder.

Idò, fa un bon grapat d'anys, el PSOE va arribar a un acord amb els sindicats per tal de revisar les clàusules salarials del empleats públics i millorar el nostre poder adquisitiu; llavors, quan el Partit Prepotent (no Popular), va pujar al poder es va fer llamps i pestes de l'acord en qüestió i el va llençar a la paperera, comportant-se com un pobre dictador tercermundista. Fa un poc de més de d'un any, els sindicats dugueren als tribunals l'acord al qual es va arribar durant el govern anterior i ens donaren la raó, dit i fet, els funcionaris, segons la Llei (m'entén, sr. Aznar, President d'Espanya i de la seva butxaca, jo no tenc carrera universitària, peró sé que la Llei és la Llei i vostè i els seus companys no tenen perquè posar-se-la per capell) havíem de cobrar els doblers que ens devia el Govern.

I el Sr. Aznar, no content amb l'esmentada sentència, ens posa recurs per no haver de complir-la i es reuneix amb el Tribunal Suprem a portes tancades, sense poder entrar ni la premsa ni els sindicats, perquè vegeu la poca transparència, la punyeteria i la manca d'honradesa, fiabilitat i sinceritat de PP. Naturalment, els funcionaris esperàvem que els membres del Tribunal no es deixarien embrutar ni emblanquinar per les idees antidemocràticas del Sr. Aznar i ratificarien la sentència a favor nostre, però no ha estat així i els funcionaris hem tornat a rebre una altra potada, per què serà que els empleats públics tenim complex de pilota?

És terriblement trist i denigrant veure que tampoc no podem confiar en la justícia. Sincerament quan una persona és víctima d'un robatori i no pot acudir a la justícia en demanda d'ajuda, sinó que els membres dels tribunals s'alien amb el govern en maquinacions no gaire respetuoses amb la Llei, ja em direu què podem fer. Quan es perd la confiança en la justícia, es comença a perdre la fe en la democràcia.

Joan Llorenç Amer Comas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.