algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Reivindicació

El Correllengua d'enguany, que es durà a terme el proper mes de maig, tindrà com a bandera reivindicativa que es posin en marxa una televisió i una ràdio públiques, naturalment en català. Es demanarà al Govern Antich que acceleri les seves accions per tal de fer possible aviat aquesta fita.

Prudència
El PP transmeté a la seva gent la consigna «prudència» respecte de l'acte d'arxivament del cas Formentera. Consideren que ara no és el moment d'esvergar canonades i pensen que «les estridències» no han d'arribar fins a la nit del 25 de maig del 2003, data en què se celebraran les properes eleccions autonòmiques. Tot i així, ahir el telenotícies de la primera cadena informà llargament tot l'Estat sobre la decisió de Monserrat i s'emeteren imatges del jutge caminant pels passadissos de can Berga.

No passaran
El PSM no passarà de cap de les maneres per la decisió de la Conselleria d'Obres Públiques (PSIB-PSOE) de deixar circular el tren per dins Petra. De fet, els nacionalistes, que governen amb majoria absoluta, havien pactat en el Govern una cosa i pocs dies després la Conselleria en va fer una altra. Ahir la indignació encara era grossa en el PSM per com s'ha desenvolupat la qüestió.

Agraïts
Els sindicalistes de Sanitat que han romàs tancats uns quants dies a la seu de l'Ib-Salut estan molt agraïts als funcionaris dels departaments que s'han vist afectats per aquesta acció. Estan alegres perquè notaren molta camaraderia per part d'aquestes persones, fet que, segons ells, els ajudà molt a l'hora d'afrontar el llarg tancament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.