muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Pas de vianants

Hi ha molts comentaris en el sentit que cada cop hi ha més conductors dins Palma que no s'aturen en els passos de vianants quan hi passa gent. També hi ha queixes perquè la Policia Municipal no sol intervenir en aquests casos quan el que hauria de fer és protegir la part més dèbil, que és el que va a peu.

Balanç
L'Obra Cultural Balear farà un balanç del pla de xoc en defensa de la llengua catalana que fou anunciat pel president Antich el maig de l'any passat en el correllengua organitzat per l'Obra Cultural Balear. Aquest pla s'ha traduït en un increment dels pressuposts de la Direcció General de Política Lingüística amb més de 200 milions. Aviat se sabrà l'impuls que s'ha donat a la nostra llengua amb aquests doblers, sempre des de l'òptica de l'OCB.

Nova seu
Per cert que l'Obra Cultural encara no ha acabat de definir on serà la seva nova seu. El problema és econòmic, ja que aconseguir un edifici amb caràcter i en el centre històric és caríssim. De moment s'estudia la possibilitat de convertir el lloguer de l'actual seu en pagament de crèdit i cercar una casa en propietat. Però el que té molt clar el president de l'Obra, Antoni Mir, és que la institució ha de conservar la seva independència.

TVE
Vicente Enguídanos, de 42 anys, és el nou director del centre territorial de TVE a les Balears. Llicenciat en Medicina, ha estat director d'Onda Cero a l'Arxipèlag, entre altres responsabilitats professionals, entre les quals es troba haver dirigit una àrea territorial de Heineken al nord de la Península. Enguídanos substitueix Joan Martorell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.