algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

No està empegueïda, na Fernanda Caro?

Ara resulta que na Fernanda Caro, consellera de Sanitat del nostre Govern, no ha tingut altres feines que posar una pàgina a internet perquè els nostres joves puguin aprendre la teòrica de les drogues i saber amb quines han d'anar alerta i amb quines no cal que mirin prim.

No valdira molt més que el nostre Govern es dedicàs a fomentar entre el nostre jovent pràctiques sanes com l'esport, les tradicions nostrades, la formació de l'esperit patriòtic, activitats culturals o de formació professional, en definitiva, que es dedicàs a reconstruir una Mallorca SANA, on la pràctica de la moral i els bons costums fossin la norma i no l'excepció, en lloc d'ensenyar al jovent nedar com peix dins l'aigua en el submon porc i podrit de les drogues?

Sap na Caro quants de joves hi ha enterrats que serien vius si no fos que començaren amb el vici d'un porret? Ara ja només manca que el Govern publiqui un manual per anar de putes o de mariconeig sense agafar purgacions.

Com més va més convençut estic que, així com parlam de víctimes de les dictadures allà on n'hi ha o n'hi ha hagudes, també podem començar a parlar de víctimes de la democràcia, que permet que la societat s'emmalaltesqui fins a segons quins nivells de degradació. Que ho demanin als pares dels joves morts per la droga. O als familiars dels morts per lladregots perillosos que tocaven estar tancats i que la democràcia els té a lloure pel carrer.

Cordialment,

Jordi Caldentey. Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.