algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

Carta de súplica

Excel·lentíssim senyor ambaixador de Nigèria:

Amb aquesta carta vull expressar la meva preocupació sobre el cas de Safiya Yakubu Hussaini, de 30 anys, resident a la ciutat de TungarTudu a l'estat de Sokoto, condemnada a mort per lapidació el passat mes d'octubre del 2001 pel tribunal de Sharia, a Gwadabawa, estat de Sokoto, Nigèria, pel presumpte delicte d'adulteri. Em sum a les preocupacions d'Amnistia Internacional sobre aquest cas i li prec que la sentència de lapidació contra Safiya Yakubu Hussaini no sigui duita a terme.

Consider que la lapidació és una aplicació intencional de dolor i sofriment extrem contra el qual totes les persones estan protegides per la Convenció contra la Tortura que fou ratificada per la República Federal de Nigèria el 28 de juny del 2001 i m'opòs incondicionalment a la utilització de la flagel·lació, a l'amputació de membres i a la lapidació com a formes de càstig, ja que constitueixen càstigs cruels, inhumans i degradants sota el dret internacional, inclosos diversos tractats firmats i ratificats per Nigèria.

Sr. ambaixador, el Govern de Nigèria té l'obligació de protegir les vides de tots els seus ciutadans d'una manera justa i equitativa. Sol·licit que el Govern Federal prengui totes les mesures necessàries per assegurar que els drets de Safiya són respectats. Li deman que presti atenció a la meva carta i transmeti les meves preocupacions al seu Govern. Rebi una cordial salutació.

La comissió executiva d'Esquerra de Menorca"EU

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.