lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°

Xavi Torres

Els productors d'ametlla estan eufòrics amb la gesta del paralímpic Xavi Torres. Resulta que per batre el rècord de les 24 hores es va alimentar amb llet d'ametlla, una beguda isotònica que en aquests moments estudia la UIB i que es vol comercialitzar amb el suport de la Vicepresidència del Govern.

Alimentària
Els empresaris balears que participen a la fira Alimentària a Barcelona estan molt satisfets amb els resultats que s'obtenen. Es comenta que un dels més eufòrics és el germà de l'expresident Cristòfol Soler, que ha presentat un variat assortiment de sobrassades i embotits d'allò més típic. Cal recordar que als catalans els encisa la sobrassada mallorquina i que els Soler tenen fama de ser molt professionals a l'hora de produir i comercialitzar aquest producte.

Cladera
Ara que es parla tant de l'ecotaxa i de les males relacions entre el Govern Antich i els hotelers, n'hi ha molts que recorden una frase de Jaume Cladera quan era conseller: «És mentida que les Balears tenguin deu milions de clients. En realitat en tenen una dotzena, tants com touroperadors importants hi ha». I al capdavall, és el que pensin aquests dotze clients el que pot inclinar la balança de l'ecotaxa cap a un costat o cap l'altre.

Informàtica
Ahir hi havia molts comentaris en el sentit que el Govern balear no està informàticament preparat per aplicar l'ecotaxa el maig, i que les dificultats tècniques tanbé pesen a l'hora d'ajornar l'aplicació fins el novembre. Però és segur que els hotelers no «picaran» avui Antich per aquest caire, sinó que aniran al fons de la qüestió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.