algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Ruiz

El senador del PP Josep Manel Ruiz ha aconseguit que la revista que fa el seu partit en el Senat i que es connecta a Internet inclogui, per primera vegada, un article escrit en català. L'ha fet ell i aviat sortirà publicat. Això sí: és una passada en eixut a la política que desenvolupa el Pacte de Progrés.

Quaresma
La recepció celebrada ahir al Parlament balear amb motiu del primer de març demostrà la separació de l'Església i el poder civil. Era divendres de quaresma i, no obstant això, el president Morales donà de refresc pepitos i pinxitos de vedella i, per als qui volien respectar l'abstinència i fer un sacrifici, hi havia gambetes bullides.

Guerra civil
El pròxim set de març es reuneix la comissió que estudia les indemnitzacions als empresonats durant la guerra civil i el franquisme. Una de les novetats és que s'estudia de possibilitats d'indemnitzar, en alguns casos, persones que no hagin complit els 65 anys però que patiren molt la repressió de la dictadura.

Fonaments
En el decurs de les obres per a la construcció d'un aparcament al carrer Constitució de Palma s'han descobert construccions de marès que, en un primer moment, varen fer pensar que es tractava d'un monument històric artístic. Però no és així. En realitat són els fonaments de marès que foren col·locats després de la riuada del segle XV, que arrasà tot el Born. Aquests fonaments serviren per construir-hi diferents generacions de cases fins que, en els passats anys quaranta i seguint el pla Alomar, s'amplià el carrer. Els experts consideren que no hi ha cap impediment per fer l'aparcament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.