Carn amb verdures
26/01/02 0:00
La modificació genètica d'aliments progressa, pel que es veu, però per camins molt estranys. La Universitat de Kinki, al Japó, ha anunciat que els seus investigadors han creuat un porc amb una planta d'espinacs. I un es demana, per què? La resposta dels investigadors és que la seva intenció és produir carn de porc més sana. No diuen si ho han aconseguit, i refinar la tècnica els durà anys, segurament. A més, què vol dir carn de porc més sana?
També a Opinió
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
- [VÍDEO] Representen una obra catalanòfoba en un acte sobre discriminacions
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.