nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Carn amb verdures

La modificació genètica d'aliments progressa, pel que es veu, però per camins molt estranys. La Universitat de Kinki, al Japó, ha anunciat que els seus investigadors han creuat un porc amb una planta d'espinacs. I un es demana, per què? La resposta dels investigadors és que la seva intenció és produir carn de porc més sana. No diuen si ho han aconseguit, i refinar la tècnica els durà anys, segurament. A més, què vol dir carn de porc més sana?

Més semblant a l'espinac, deuen pensar aquests senyors. Hauria de ser més fàcil, i més segur, simplement posar espinacs al mateix plat que el llom torrat. Un bon trempó resol el problema de greixos animals sense tanta ciència.

Però a Kinki creuar animals de consum amb verdures de distints tipus els deu semblar profitós. Segur que no és una preocupació per la salut pública el que impulsa aquestes aberracions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.