algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Una cadena de televisió balear

M'agrada veure la televisió: m'informa, em distreu i em diverteix. Però, com a mallorquina, desitjaria que hi hagués un canal de televisió públic realitzat per gent d'aquí i totalment en la nostra llengua.

Comunitats com el País Valencià, Catalunya, País Basc i Galícia, amb llengües pròpies, tenen un canal de televisió autonòmic. A les Illes, en canvi, només tenim canals locals. Estaria bé que TeleNova i Canal 4 s'ajuntassin i amb la col·laboració del nostre Govern formassin una televisió pública amb noticiaris, documentals, programes juvenils, concursos i sèries que ajudassin a potenciar la llengua i la cultura balear.

És considerable l'esforç que fan les cadenes locals de Palma en els seus informatius, debats... Però amb una cadena pública, amb diners per part del Govern, podríem tenir, per exemple, programes de més qualitat, notícies d'arreu del món amb corresponsals locals que ens informassin del que passa a l'estranger o sèries rodades amb actors illencs. Això també es podria fer amb la col·laboració d'altres cadenes autonòmiques experimentades, com Televisió de Catalunya.

Esper que el Govern de les Illes Balears dugui a terme un projecte per crear una televisió insular on cada una de les Illes se senti representada i de la qual tots ens puguem sentir satisfets.

Aina Castell: una telespectadora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.