cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Majorica

L'expedient de regulació de feina de Majorica està a punt de ser aprovat per consens de tots els agents socials. El principal problema en aquests moments és que es posin d'acord CCOO i UGT, ja que hi ha hagut importants diferències entre ambdós sindicats respecte de la sortida definitiva que s'ha de donar a la crisi de l'empresa perlera. En tot cas, sembla que les diferències s'estan vencent.

Ensenyat En mitjans polítics es comentava ahir amb satisfacció la reincorporació a la feina de Catalina Ensenyat en el càrrec que li ha oferit Jaume Matas a la Fundació de Parcs Naturals després d'una llarga baixa. Ensenyat, doctora en Història, és funcionària de la la Conselleria de Medi Ambient, de la qual en va ser directora general en diferents governs del Partit Popular.

Formentera Ahir es feien moltes bromes sobre què passarà a Formentera quan es presentin els 74 votants de Santa Fe empadronats allà a cercar feina. No oblidem tampoc que els varen prometre una residència. Ara veurem en què quedaran aquests compromisos i les anades i vingudes de polítics balears a la Pampa a fomentar l'enyorança.

SOIB La Conselleria de Treball ha fet una viada per substituir els rètols de l'antic Inem i col·locar els nous del seu SOIB. En pocs dies, tot el que recordi l'Inem ha quedat esborrat del mapa per sempre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.