algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Antich

Ara, que som en any preelectoral, dins els ambients polítics es comenta que el president Antich ha abaixat molt la seva activitat política en públic. Segurament es deu al fet que encara dura el parèntesi de les festes, però tenint en compte la seva activitat frenètica d'abans, sorprèn aquest relaxament de gener.

Cas Formentera No just la Fiscalia, sinó que altres instàncies de la judicatura estarien encantades que el cas Formentera acabàs al Tribunal Suprem. El tema no seria la imputació de Matas i d'Estaràs, sinó que la decisió final, fos la que fos, seria presa a Madrid per magistrats que no són d'aquí. En els ànims de molts membres de la judicatura pesa encara la sentència del túnel de Sóller, que fou polèmica i no deixà tothom content, com no podia ser d'altra manera.

Mato Dins el grup parlamentari del PP es fan bromes perquè el doblers que dedica l'actual Govern balear a promoció i imatge «superen moltíssim el que invertia Javier Mato en els seus bons temps. Tant que el criticaven i aviat el faran sant per la seva moderació», diuen, divertits, els peperos.

Cladera Arriben comentaris en el sentit que s'haurien acabat les bones relacions entre l'actual conseller de Turisme, Celestí Alomar, i el seu antecessor en el càrrec en l'època daurada del PP, Jaume Cladera. Pensem que Cladera fou un dels pocs conservadors lligats al món turístic que donaren suport públic a l'ecotaxa. Però sembla que el feeling s'ha esmorteït, i que en un sopar, en el qual també participaren hotelers, hi va haver una fregada dialèctica entre ambdós per la política que du la Conselleria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.