algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Retransmissió en directe (molta comèdia)

"Quatre minuts perquè comenci la segona part; l'àrbitre de ben segur haurà pres bona nota de les irregularitats comeses per l'equip local.

"Duc vint anys de professió arrosegant-me per camps de totes les categories, i mai no havia vist unes samarretes com les que ha tret al camp l'anomenada Selecció del Progrés: tots duen el mateix color en el tronc, però tonalitats diferents a les mànigues.

"Atribueix-ho als equips de procedència de cada jugador. Fixa't: tots els procedents del Recreatiu Social, com l'ariet N'tic, duen les mànigues vermelles; les mànigues quatribarrades corresponen als exjugadors de l'Atlètic Nacional...

"Sigui com sigui, és del tot impresentable, però centrem-nos en el joc. Hem vist una primera part amb molta mala bava, tot i les promeses de fair play prèvies...

"Els del Progrés no han aturat de demanar l'anul·lació de l'encontre per alineació irregular de quatre extracomunitaris, tot i que Nelson Mapau no està ni convocat; els de l'Atlético Central no fan més que protestar a l'àrbitre per la poca afluència de públic que presenta l'estadi; als tres minuts hi ha hagut una apagada i s'ha produït una picabaralla en el centre del camp entre N'tic i Orta; el cedit Mataes, que presencia el partit des del palc d'autoritats, ha baixat a fer exercicis d'escalfament. Això ha provocat divisió d'opinions a la grada... M'estranya que no li hagin cridat l'atenció, sobretot quan l'esfèrica li ha passat per devora i no la volia tornar.

"La pilota és meva!, cridava.

"Serà sens dubte la imatge més destacada d'aquesta primera part, i qui sap si del partit...

"Repassem les jugades de perill.

"Minut quinze: Ramaon es desmarca per la dreta, queda en posició antirreglamentària i protesta a la banqueta perquè li neguen el passi.

"Ha estat substituït en aquell mateix moment per Prim, al qual no hem vist més que per fer un túnel en el centre del camp.

"Minut vint-i-quatre: el defensa del Central, el cedit Costa, avorta una jugada estudiada entre Squida i Lomà, quan els dos estaven a punt de quedar-se sols davant del porter. Ha protagonitzat una carrera espectacular fins la frontal de l'àrea rival, però no ha encertat a acabar la jugada.

"I poca cosa més. Poc futbol i molta comèdia... "Molta comèdia... Comença la segona part.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.