algo de nubes
  • Màx: 13.35°
  • Mín: 7.77°
13°

Separació i diàleg

«Crec que l'opció independentista és digna de ser respectada i, a més a més, existeix una àmplia base social que defensa aquesta posició. Som partidari de la creació d'una mesa de diàleg per a negociar la proposta de segregació, abans que el procés es converteixi en un carreró sense sortida». Les cometes ja indiquen que qui ha parlat fins ara no és un servidor, per bé que, com es pot imaginar l'estiuenc i sofrit lector, compartesc plenament l'esperit de la sentència. Les declaracions entre comets no pertanyen a cap líder implicat en el conflicte palestinoisraelià, ni a cap representant del republicanisme d'Irlanda del Nord. L'autor de la frase no té res a veure amb la lluita del poble saharià per aconseguir que es faci, a la fí, el referèndum d'autodeterminació que permeti als saharians desfer-se de la dominació marroquina.

Les paraules que encapçalen aquest article podrien haver estat pronunciades per algun representant de les forces polítiques i socials basques que subscriviren l'acord de Lizarra, però no. O per algun portaveu del Bloc Quebequès o de l'Scottish National Party, o per... Fred, fred. La cosa ens cau més a prop.

Resulta que a Menorca, al poble de Fornells, que depèn del municipi des Mercadal, hi ha una plataforma de veïns que promou la segregació i la constitució en municipi d'aquesta població costanera. Doncs bé, resulta que el procés d'independència de Fornells s'està produint sense traumes i amb el suport de tothom. De fet, les paraules del principi són del president del PP a Menorca, José Manuel Lafuente. Ui! si el sent el Caudillín, de vacances per l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.