algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Rebuig al passeig de la Colònia

La Plataforma d'Amics del Litoral de la Colònia de Sant Jordi vol informar que el passat dia 16 d'agost fórem convocats pel ministre Matas a una reunió privada i secreta per parlar del macroprojecte de passeig marítim a la Colònia. Seguint la voluntat del ministre, els representants de la Plataforma que assistiren a la reunió no feren cap tipus de declaració als mitjans de comunicació, no així el senyor Matas. Per tant, ara, després de reunir-nos, volem fer pública la nostra posició.

Durant el transcurs de la trobada amb el ministre, aquest ens va sorprendre amb l'afirmació que no coneixia l'abast del projecte, fet increïble si tenim en compte que el seu Ministeri l'ha redactat i impulsat. Creim que una inversió de més de mil milions de pessetes per fer malbé el nostre litoral mereix un poc més de preocupació per part del ministre i del seu Ministeri. Segons el senyor Matas, l'actual projecte no és seu, sinó de l'Ajuntament saliner.

La Plataforma està formada per gent de la Colònia, ses Salines, Campos, Porreres, Llucmajor, Santanyí, Montuïri, Algaida, Palma... amb residència o sense a la Colònia. Atès que el projecte està finançat pel Ministeri de Medi Ambient, és a dir, per tots els ciutadans de l'Estat espanyol, qualsevol persona pot dir la seva opinió, més encara si paga cada any els seus tributs a l'Ajuntament de ses Salines. No compartim la idea d'alguns propasseig que, per estar empadronats al poble des de fa uns anys, discriminen els residents coloniers de fa més de 50 anys.

Els integrants de la Plataforma, conscients de la finalitat proteccionista del col·lectiu i no política, volem expressar que entre els nostres membres hi ha simpatitzants de tot l'arc polític i, per tant, es respecten les idees de la majoria. Aquesta majoria reunida en assemblea ha decidit, seguint la nostra voluntat dialogant i oberta, respondre les declaracions del senyor Matas i acceptar asseure'ns a parlar tots els implicats, és dir: Ajuntament de ses Salines, els propasseig, la Plataforma d'Amics del Litoral, el Ministeri de Medi Ambient i el Govern de les Illes Balears. Els membres de la Plataforma ens sentim amb el suport de la majoria del poble de la Colònia i de ses Salines, per les més de 4.000 signatures de rebuig al projecte recollides i per la resposta popular als actes convocats, com són les festes, la neteja del litoral i la penjada de pancartes.

Plataforma d'Amics del Litoral de la Colònia de Sant Jordi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.