algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Tres setmanes

Els prínceps de Kent han perllongat més del que es pensava les seves vacances a Mallorca, a casa de Cristina Macaya, per cert. En principi s'havia dit que només romandrien a l'Illa una setmana, però ja duen camí de les tres. Es veu que Mallorca i les persones que hi són "o que hi vénen" estiren molt.

S'han acabat El president Antich tenia previst reiniciar avui la tasca diaria en el Consolat després de dues setmanes de vacances. La resta de la maquinària institucional també s'anirà posant en marxa des d'avui.

Morro Qui és de vacances és el conseller d'Agricultura, Mateu Morro. I se n'ha anat precisament quan s'ha sabut que serà el seu departament el que delimitarà les àrees de sòl rústic que són d'interès agrícola i on, per tant, no es podran construir cases per a ús residencial. No hi ha dubte que l'espera un bon berenar, i més estirades i pressions que en unes festes de moros i cristians.

Mesquida Al conseller d'Hisenda, Joan Mesquida, li tocarà ballar de valent, ja que després d'un any d'haver-ho anunciat i ratificat mesos després, sembla que s'acosta el moment de posar un impost a les grans superfícies. I quan sent parlar d'imposts, a ningú no li agrada gens ni mica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.