nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Guerra

Les coces que esverga l'Ajuntament de Palma, concretament per part de José María Rodríguez, en contra del Govern Antich per les demores en la construcció del tercer carril de la via de cintura tenen un objectiu clar: el conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer. I és que el PP sap perfectament que aquest conseller menorquí és el punt més dèbil de l'Executiu balear, i precisament és allà on arrien tota la pólvora per posar en un compromís el president.

El tren
Allò cert, però, és que Ferrer es pot defensar de manera oberta en un punt concret: la reobertura del tren de Manacor avança a un ritme imparable i tot apunta que el Pacte de Progrés podrà tallar cinta abans de les pròximes eleccions. I aquí sí que el PP ha de callar, perquè durant molt de temps va tenir a les mans fer un projecte semblant. Però al final tot foren entrebancs i estirades dels qui no ho volien.

Fervor
S'ha de reconèixer que Alejandro Sanz desperta passions. Molt de jovent, sobretot femení, només parlava ahir del cantant. En ple agost i en època de vacances, la seva presència al Lluís Sitjar fou un fenomen sociològic que a alguns els recordà les triomfals arribades de Julio Iglesias en el mateix marc a principi dels 80.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.