algo de nubes
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
33°

La Conselleria verda vol cobrar

Una organització ecologista d'àmbit estatal sol·licità dades de contaminació a la Conselleria de Medi Ambient. Aquesta es disposà a oferir les dades... a canvi de doblers. És a dir, a unes dades que han de ser públiques, la Conselleria de Medi Ambient en posa preu. Aquest preu no era massa alt, però l'organització ecologista no volgué pagar per una qüestió de principis. Les Balears és l'única comunitat autònoma que ha posat preu a aquestes dades. I això que a la Conselleria de Medi Ambient hi ha Els Verds.

Aigua per regar Emaya continua regant a les hores de màxima insolació. Ahir es podia comprovar com la gespa de la mitjana de l'avinguda Argentina era regada a partir de les 14 hores. I no és la primera vegada. De què serveixen els anuncis d'Emaya per promoure l'estalvi d'aigua si després la mateixa empresa pública dóna tan mal exemple amb aquestes pràctiques tan pernicioses?

Puntualíssim Massa periodista per tan poca escena: la cinquantena llarga d'informadors que es concentraren ahir a Marivent just pogueren fer cinc preguntes al president Aznar, dues referides a temes locals i les alres tres d'àmbit estatal. Aznar, per cert, arribà en helicòpter des de Menorca amb puntualitat britànica: al segon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.