algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

A Pedro Cañellas

Acab de llegir la carta del conseller Alomar al president de la Federació Hotelera de Mallorca Pedro Cañellas i les declaracions que aquest va fer el dimecres 18.

Ni jo, ni ningú de la meva família vivim del turisme, però entenc que indirectament tots els illencs en depenem, i per tant aquest és un tema cabdal. Però no tant com perquè les Balears es regeixin per les pautes que marquen els que manegen el turisme, és a dir, els hotelers. Aquí tenim un Govern que, ens agradi o no, va ser democràticament elegit per un poble cansat de veure com els d'abans miraven més pels seus interessos que pel bé general. Vàrem veure com es destituïa un president (i el seu propi partit el traïa) perquè els hotelers no volien perdre la seva quota de poder. Amb el nou Govern tot això va canviar, des de llavors hi ha hagut un tour de force entre un grup d'hotelers poderosos amb Pedro Cañellas al capdavant i el Govern, amb atacs continus i fets vergonyosos davant l'opinió pública.

Som molts els illencs que ja n'estam cansats, com ha quedat palès, la immensa majoria dels habitants d'aquestes illes estam a favor de l'ecotaxa i que s'acabi amb la prepotència de quatre hotelers multimilionaris que cada any ploren i ploren perquè volen incrementar els seus guanys, sempre més i tanmateix mai no perden. Per això, li demanaria al senyor Cañellas que s'assegui a la taula amb el conseller Alomar pel bé de tots i també, ja que hi som, defensi vostè tots els hotelers i no un grupet (el dels poderosos) perquè com tots sabem, molts d'ells no estan d'acord amb aquesta línia política que vostè impulsa a la federació però com que són petits no goses o no poden dir res.

És trist veure com als ulls de l'opinió pública continuen defensant el seu guany i no el de la comunitat, mentint i atrevint-se (com l'any passat l'Escarrer) a enviar missives públiques al president Antich amb xantatges i exigències. Què no veuen que el poble no està amb vostès? Prengui nota també senyor Vicens, que mossega la mà que manté econòmicament el seu foment del Turisme que cap mallorquí sap per què punyetes serveix a no ser per criticar tot el que fa l'actual Govern i abans no piulava.

Canviïn la seva actitud, per favor, que pel que llegim als diaris, fa massa vegades que el Govern aguanta les seves xulades i espera. I el Govern no són vostès, vostès són negociants, uns empresaris que es queixen per norma i tanmateix sempre guanyen.

M.G.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.