cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Cannabis

Molt comentada ha estat la intervenció de Miquel Ramon (EU) al plenari del Parlament que aprovà instar el Govern central perquè legalitzi els usos terapèutics de la marihuana. El diputat digué que es parlava d'una substància que molts pocs membres de la cambra podrien negar haver tastat en alguna ocasió.

GESA Continuen les apagades de Gesa a Palma. Ahir es tornaren a produir. No convendria que la companyia s'hi esforçàs una mica. Els ciutadans no ho mereixem.

Contradicció De tota manera, respecte a tot això dels usos del cànem, una pregunta sura en l'ambient. Per què, si se'n despenalitza l'ús terapèutic, no s'obre el debat sobre qualsevol tipus d'ús?

Crisi Una de les conseqüències de la globalització és que, mentre que l'economia de les Balears va bé, algunes empreses de fora implantades a l'Arxipèlag poden fer reduccions de plantilla en funció de plantejaments, diguem-ne, globals.

Barrionuevo L'exministre de l'Interior fou entrevistat ahir al programa Àgora. Ell no és la persona més indicada per criticar la política antiterrorista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.