muy nuboso
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
22°

2003

Aquest dijous es presenta el llibre El repte del 2003. Reflexions i propostes. El volum ha estat coordinat per Joan March i inclou reflexions de Francesc Antich, Francina Armengol, Joana Barceló, Santiago Ferrer, Joan Buades, Bosco Gomila, Bernat Joan, Maria Antònia Munar, Josep Portella, Margalida Rosselló i Xico Tarrés. O sia que és fàcil veure per on van els trets. La presentació anirà a càrrec de la pedagoga i professora de la UIB, Aina Calvo, que, en aquest conjunt, podria jugar el paper de «ciutadana de progrés». Les cartes estan damunt la taula.

Turisme La Conselleria de Turisme "i també la d'Educació" farien bé d'inspeccionar els serveis d'hospedatge que ha posat en el mercat un distingit ordre religiós femení especialitzat en educació. Malgrat que el casal té llits, els nins de les escoles que contraten el servei han de dormir a terra damunt un matalàs. Resulta molt curiós en un moment de debat sobre l'oferta extrahotelera.

Barceló Es comenta molt que si els plens de Cort es retransmetessin, la popularitat i la valoració de Gabriel Barceló (PSM) es dispararia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.