algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
25°

Best-seller?

Acaba de publicar-se un llibre que podria convertir-se en un best-seller. Sobretot, perquè l'objecte d'estudi és un col·lectiu cada dia més nombrós. Es tracta de L'estrès ocupacional als mestres d'escola, de Miquel Tortella Feliu, professor a l'àrea de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològics de la Universitat de les Illes Balears.

Brossa. L'obra teatral construïda sobre textos de Joan Brossa s'ha de representar a Porreres. Hi ha la circumstància que l'Ajutament de Palma no volgué que el muntatge es pogués veure al Teatre Municipal perquè feia «apologia del nacionalisme». La decisió de representar-la a Porreres té una mica de retintín. O no?

Principal El tancament del Teatre Principal té conseqüències polítiques. On pronunciarà la presidenta Munar la seva ja tradicional arenga de la Diada de Mallorca el proper 12 de setembre? Haurà d'anar de llogat? Es farà un acte en petit comitè a la Misericòrdia o a Palau Reial?

Massot El prestigi de Josep Massot i Muntaner no coneix fronteres. Una editorial parienca acaca de publicar-li Bernanos et la guerre d'Espagne.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.