cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Consellers

Molta de gent atura pel carrer els periodistes i els demana si els poden donar una explicació de com així Josep Antoni Ferrer i Misericòrdia Ramon no han presentat encara la dimissió al president Antich. Lamentablement, no els podem contestar. Si els contestàssim seria encara més lamentable.

Verd Es comenta també amb estranyesa que la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, no hagi estat convidada a un cicle de conferències sobre aquest tema que es desenvolupa a Palma.

Roig En cercles socialistes es comenta molt seriosament la possibilitat que Antoni Roig torni a encapçalar la llista de Palma. Al cap i a la fi, el PP, després de pensar-s'ho i repensar-s'ho molt, aconseguí col·locar Joan Fageda a Cort. I, pel que sembla, Roig no ha perdut les il·lusions.

EU-EV Podeu votar un nom alternatiu a la plaça del Caudillo a la plana web d'Esquerra Unida-Els Verds de Palma. Un referèndum interessant.

Crespo Maria Crespo considera que les queixes sobre la brutor a Palma són una ofensa per als treballadors d'Emaya. Ho diu més o manco en privat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.