algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

La crisi

S'assembla la crisi del Govern Antich a la crisi econòmica que pregonaven els hotelers abans de l'estiu? Més aviat comença a assemblar-se al recompte dels vots presidencials als EUA. Avui, conseller; demà, no; avui, sí...

Sampol I això que el president gaudia del suport incondicional del vicepresident Pere Sampol, que, fins i tot, ha enraonat a un diari les causes de la remodelació que, finalment, no s'ha produït. El conseller Grooske, com és habitual, optà per la discreció.

Disgust Quin disgust se'n deuen haver duit els presumptes candidats a substituir els presumptes consellers presumptament afectats per la presumpta remodelació que ara es presenta des del Govern com un presumpte rumor!

Ferrer i Ramon Més que confirmats per la decisió de cessar-los, Josep A. Ferrer i Misericòrdia Ramon han quedat més en entredit que mai. La cura d'imatge haurà de ser molt intensa i efectiva.

Cànoves Dimecres, el director general de Presidència, D. Cànoves, confirmà la remodelació en un programa de TeleNova. Quin paper li han fet fer!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.