algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Temes d'avui

TV autonòmica

Una llei aprovada el 1985, durant un dels mandats de Gabriel Cañellas, servirà de marc per a la creació de la Televisió Autonòmica. El 22 de maig d'aquell aparegué publicada en el Butlletí Oficial la llei de creació de la Companyia de Ràdio i Televisió de les Illes Balears, que en regula els òrgans, el consell d'administració, el consell assessor, la direcció general, la gestió pública, la gestió mercantil, els principis de programació, el control parlamentari, directe, el patrimoni, el personal, el finançament, etc. La feina feta s'ha d'aprofitar sobretot per un Govern que creu en el reciclatge i la reutilització.

Un demòcrata

Ahir, en el debat sobre la Carta Muncipal, el regidor ciutadà Joan Bauzà explicà que el municipi era la clau de volta del sistema democràtic. Ahir es vanava d'haver estat convidat a presentar una ponència en un congrés sobre autonomia municipal a Marraqueix. «Ja veis com Europa confia en mi per anar a donar lliçons de democràcia», comentava ufanós el regidor del Partit Popular.

Reforçat

La imatge de Miquel Nadal a Sydney amb Munar ha reforçat el cadell davant els veterans d'UM, que mai no aconseguiren sortir de l'Illa amb ella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.