algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Reservoir Coso

No és el cartell de promoció de la darrera de Tarantino, Reservoir Coso, com deu haver imaginat qualcú per la cara dels civils que escorten els tres personatges de primera línia. De dreta a esquerra, mai millor dit, Cirer, Munar i l'home Martini, envellit després d'un any de fer d'animador incombustible de les rodes de premsa que segueixen els consells de Govern. Garcias- Martini-Wally "l'humorista més menystengut en una comunitat dominada per El Casta i les Diabéticas" s'aguanta la riallada i mira com si no miràs, mentre l'altre extrem "la dreta" escruta la primor de Pere Bota, autor de la imatge, per si troba cap excusa per enviar la rereguarda a detenir-lo. I s'agafa la bossa, no fos cosa que la càmera, a més de robar ànimes...

El del tricorni de l'esquerra és Sergi Cosa Nostra Mas disfressat "el veritable picoleto li ha deixat l'uniforme a canvi d'un presumpte rebentat d'amazones"; el de la dreta ho sap, d'aquí el gest de col·locar-se les ulleres "model oficial" com qui no vol la cosa, i la cara de preocupació "«com s'assabentin del cambiasso mos envien a Intxaurrondo».

En el centre, el centre dels centres, la cara del centre, Mariancentre Centerestar, amb l'elegància costitxera de qui se sap aclamada per una multitud que mentre coreja el seu nom li pringa de bon rollo el cotxe oficial.

D'on vénen, cap on van? No importa. La imatge parla per si mateixa. Queda el dubte de si fora de quadre, a l'esquerra del conseller, hi anava un altre guàrdia civil i Garcias estava emmanillat "els braços a l'esquena" per negar-se a mostrar la documentació. El somriure vendria motivat llavors pel tic que té l'home de fotre-se'n quan el posen en una situació compromesa. El que és clar és que el trio més ben triat per representar la Comunitat va de festa. Podria semblar que Cirer en surt malparada, en aquesta descripció, però ja em direu si no ha de preocupar haver de dur darrere dos subjectes vestits de verd i amb tricorni, si s'està morint de ganes d'anar a fer bulla amb els del Coso. Un Coso tancat, Reservoir Coso, pròximament en les pantalles de tot l'Estat. Si no és en Tarantino, serà en Segura... En Santiago Segura, evidentment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.