algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

De l'opinió independent

79128

Gràcies, per la carta d'ahir, Margalida Seguí. No em tractis de «vostè», si admets el diàleg i la resposta. Tu no estàs d'acord amb mi en això que dius que he dit dels joves independentistes i jo no estic d'acord amb tu, perquè jo no he dit mai que els joves independentistes «són uns exagerats per protestar per les accions policíaques que s'escometen en contra d'ells». Crec que he dit que està molt bé protestar contra la policia que emprenya i enterboleix la llibertat i l'alegria del jovent. Pots estar segura que protestaré amb tota l'ànima, si la policia increpa els meus fills sense cap raó. Mai no he volgut confondre l'independentisme amb el terrorisme. Llàstima que tu pensis que els crims d'ETA serveixen a l'Estat espanyol per justificar la repressió del nacionalisme. Reflexiona tu també. T'estim...

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.