nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Estalvi d'aigua?

L'altre capvespre, quan arribava a Manacor, al passeig del «colesterol» vaig poder observar un espectacle digne de les nostres respectades i respectuoses autoritats.

Seguint les normes de civisme que ens donen als cartells de la campanya d'estalvi d'aigua, a ple sol, tots els aspersors estaven en marxa.
Quan vaig veure això, vaig dubtar entre anar a fer el cotxe net amb la mànega d'aigua o escriure aquesta carta, i la decisió ha estat fàcil. Jo no em vull posar a una altura tan poc respectuosa amb l'entorn com ho fan els qui han donat aquestes ordres (o tolerat que es donin, que per al cas és el mateix).

De tota manera, com que la campanya per a l'estalvi d'aigua ja està feta, i els doblers ja s'han gastat en publicitat, i les dessaladores ja estan en marxa, i tenim tant per fer...

Joan Miquel Monjo. Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.