algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

«Això no té preu»

El Govern de les Illes està duent a terme una campanya en favor de l'ecotaxa mitjançant la publicació d'una sèrie de fotografies de llocs encara paradisíacs dignes de ser protegits. Totes aquestes fotografies són encapçalades per la frase «Això no té preu».

Ens agradaria fer un crit d'atenció a l'opinió pública i sobretot recordar al ministre de Medi Ambient, al Govern de les Illes Balears i al Consell Insular de Mallorca que, malgrat totes les proteccions donades a Tuent, aquesta emblemàtica cala de la serra de Tramuntana encara es veu amenaçada per la construcció d'un hotel a la vorera de la mar, projectat gran part d'ell en un espai protegit per la Llei de Costes, just al lloc que es mostra a la fotografia. Sols dir-vos a tots, també a l'Ajuntament d'Escorca i als tècnics de la Comissió Insular d'Urbanisme de Mallorca, que «Tuent tampoc no té preu».

Tal volta valdria la pena respectar les lleis. Malgrat el que diguin les Normes Subsidiàries d'Escorca, és evident que els terrenys on es pretén construir l'esmentat hotel no són urbans, perquè ni aleshores (1988, quan es publicà l'esmentada Llei de Costes), ni encara ara estan consolidats, ni dotats de serveis.

Lamentablement el cas de Tuent és gairebé calcat al de ses Covetes. És esgotador i decebedor que els ciutadans haguem de perdre tant de temps per fer complir les lleis, quan aquesta hauria de ser la tasca més important dels poders públics.

El que no pareix raonable és que a l'any 2000, quan s'apunten alguns gests proteccionistes, es pugui construir un hotel en un lloc paradisíac i protegit perquè en el passat es feren mangarrufes.

Amics de Tuent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.