algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Esperpèntic

Rodrigo de Santos i Catalina Cirer han mobilitzat els soldats perquè menin les desenes d'ambulàncies que arriben des de la Península. Però a Mallorca no manquen ambulàncies, sinó doblers per fer-les marxar. Com manquen doblers per acabar de construir el Palma II, que ja hauria de funcionar a hores d'ara; o per tirar endavant l'hospital d'Inca, o per no morir d'un edema pulmonar esperant una operació coronària a càrrec de la sanitat pública.

Rodrigo de Santos i algú de Madrid han decidit fer fora García Ruiz i donar el transport dels malalts a un altre. Aquest és el motiu real de l'esperpèntica arribada d'ambulàncies foranes no homologades, i dels quatre soldats obligats a fer de xofers.

Tot plegat ve a donar la raó a García Ruiz, que les coses ja no es poden fer pitjor. Però també queda palès l'escandalós abús que l'Insalud comet contra els ciutadans balears, avesats a pagar-se l'assegurança privada, i la politització de tot aquest afer que, més prest o més tard, caurà en mans del Govern de Progrés, que ara calla com un mort. Per què serà?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.