algo de nubes
  • Màx: 15.65°
  • Mín: 7.61°
15°

Manifest comunicació

Volem sincerament expressar el nostre total rebuig i la més enèrgica condemna i desaprovació absoluta als fets incivils succeïts el passat dijous 11 de maig en el saló de plens de l'Ajuntament.

Pensam i així ho manifestam, que la violència, de qualsevol tipus, no és la manera, ni la forma oportuna de poder arribar a aconseguir qualsevol objectiu, la democràcia exigeix respecte i mantenir les formes, puix quan això es perd pot succeir una indescriptible situació de conseqüències imprevisibles.

Volem però que quedi molt clar per a l'opinió pública que la culpabilitat real dels fets recau de ple damunt l'actual equip de govern en general i del batle-president en particular, per la seva actitud constant de prepotència, absolutisme i despotisme vers l'oposició, no solament del dijous en qüestió, sinó també dels dies precedents als fets, ja que en la seva compareixença a la televisió local i les repetides manifestacions als diaris i en llocs públics, aconseguiren exaltar els ànims d'un poble històricament tranquil i pacífic, que acabada la paciència manifestà la seva disconformitat de manera gens ni mica democràtica, que tots ara lamentam.

Volem, així mateix, expressar la nostra sorpresa i desacord per la mencança d'objetivitat a l'hora de fer valoracions periodístiques de manera tendenciosa i subjectiva, quan es fa necessari tenir una visió de conjunt, analitzant les repetides actuacions dictatorials del batle i del seu equip de govern, amb un menyspreu total i absolut als membres de l'oposició i cap el poble en general, comprenguin que així no es pot governar un municipi.

Les actuacions temeràries i certament irracionals dels dirigents polítics poden ser conseqüències temibles, creant alarma social i trencament de la pacífica convivència dins el poble.

Ha arribat l'hora de la prudència, del seny i del sentit comú, demanant responsabilitats polítiques a l'equip de Govern, qui de forma maligna i mal intencionada ens vol atribuir la causa d'aquest alçament. No és honest ni manco ètic promoure situacions de conflicte greu i llavors donar la culpa a l'oposició.

Demanam amb urgència un canvi d'actitud i comportament per tal d'evitar situacions desagradables de violència, que no afavoreixen un clima de convivència i de respecte totalment necessari pel bon funcionament democràtic de les institucions.

Sol·licitam seriositat i bon criteri, solucions adients, sense més provocacions capritxoses que condueixen a l'enfrontament inútil en perjudici de la convivència democràtica que tots desitjam.
Finalment una recomanació: Dels seus errors i equivocades estratègies no culpi mai més l'oposició que compleix amb la seva obligació legítima, essent portaveu del sentir majoritari de la població, i manifesta la seva voació clara de ser una alternativa vàlida per demà, amb la garantia de respectar el desig del nostre poble, oferint informació i transparència total en les nostres actuacions, amb responsabilitat en totes les nostres decisions. No sembreu més violència que no duu res bo, ni condueix enlloc, mirau si mijançant l'art de la paraula, del diàlegi i de l'educació democràtica podem arribar a una entesa en benefici de tots, però especialment del poble de Son Servera, que no es mereix aquests espectacles.

El Grup Municipal del Partit Popular

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.