cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

7 de maig

El passat diumenge 7 de maig es publicà al seu diari un article signat per C.M.C. esmentant una trobada de mares lactants i un estudi de la Conselleria de Sanitat sobre aquest tema.

Aquesta trobada de mares era la 4a. Sortida de Mares al Carrer organitzada per quart any consecutiu per ABAM "Associació Balear d'Alletament Matern, en l'objectiu principal de conscienciar la societat en general del dret de filles/fills i mares de gaudir de l'alletament.

La trobada de mares és una de les activitats que duu a terme l'associació a més de l'atenció de consultes amb un telèfon mòbil que funciona de manera continuada (617 89 71 75), grups de mares i xerrades-col·loqui sobre multitud de temes relacionats amb l'alletament, tot això des del local cedit per la Conselleria de Sanitat al carrer de la Rosa núm. 3 de Palma.

Per això i per l'esforç que ens suposa l'organització de l'activitat, ja que fem feina totes de manera voluntària, i tenint en compte que informàrem el seu diari a través de fax i de e-mail, ens hauria agradat que s'esmentàs ABAM com a organitzadora de la sortida.

Margalida Homar Thomàs. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.