nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Democràcia en la Junta de sa Dragonera

La carta publicada el passat dia 24 de febrer i signada per D. Josep Bestard Porcel, regidor de l'Ajuntament d'Andratx i president de la Junta Rectora del Parc Natural de sa Dragonera, venia a justificar, amb arguments poc convincents, el seu nomenament com a president de dit organisme. A la seva missiva al·ludia, de forma explícita, a aquesta batlessa. I ho feia precisament, fent èmfasi que les meves manifestacions sobre el seu nomenament havien estat el detonant que justificava la seva carta, a pesar que les reiterades crítiques li havien vingut des del grup ecologista GOB.

Que la seva elecció ha estat poc democràtica, no ho dic jo, ho diu la realitat. En un òrgan, com apunta ell, compost per quinze persones d'heterogènia ideologia, que sigui una única instància, en aquest cas el Consell Insular de Mallorca, qui llevi i posi el seu màxim representant, no pareix, a totes llums, un procediment molt democràtic. Omet el Sr. Bestard, quan al·ludeix al meu comportment poc democràtic, que la meva condició de batlessa és el fruit de la voluntat sobirana dels veïnats d'Andratx. No existeix, en conseqüència, el més mínim paral·lelisme entre el meu càrrec i la seva condició de president de la Junta Rectora del Parc Natural de sa Dragonera, entre altres coses perquè ell ha estat elegit a dit.

Per útlim, quan al·ludeix a això que diu «pinça GOB-PP», una cosa que només és fruit de la seva imaginació, el Sr. Bestard hauria d'aturar-se a pensar que un poc de raó deuen tenir ambdós quan coincideixen que el seu nomenament no ha estat, precisament, una decisió molt democràtica.

De tot l'anteriorment exposat en surt una reflexió, com no democràtica, i que fins aquest moment ningú ha tingut en compte, ni el Sr. Bestard, ni qui el va elegir com a president de la Junta Rectora del Parc Natural de sa Dragonera; i és que dita illa, sa Dragonera, forma part integrant del terme municipal d'Andratx, i que els seus habitants en les passades eleccions locals només li atorgaren al partit polític que representa el Sr. Bestard tres regidors dels tretze que forma el Consistori.

Margalida Moner Tugores, batlessa d'Andratx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.