cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 25°
27°

La causa del desgavell

Dimecres passat ens demanàvem en aquesta secció editorial perquè consentien els policies locals de Palma el desgavell de renous i les infraccions de les normes circulatòries. Ens estranyava la falta de diligència i una permissivitat excessiva, quan de tots és coneguda la seva professionalitat. La resposta no l'hem obtinguda, com esperàvem, del batle Fageda o del regidor José Manuel Sierra, responsables polítics d'aquesta espècie de caos que viu la ciutat. La contesta ens ha estat donada per funcionaris del cos mateix: el desgavell és una mesura de pressió davant el malestar que es viu en el si de la Policia.

L'equip del batle Fageda ha estat incapaç d'atendre les demandes dels policies en vuit anys de mandat. Algunes peticions poden ser discutibles, com ara les reivindicacions salarials, però d'altres cauen pel seu propi pes, com la necessitat de fer hores extra per cobrir els torns i, a sobre, cobrar-les amb mesos de retard; la manca de personal a la Soledat-polígon de Llevant "una de les zones més conflictives de Palma", o els presumptes tractes de favor pel que fa a les segones destinacions.

Pensam que els policies tenen tot el dret a queixar-se, però no ho haurien de fer d'aquest manera, si és que són lliures de represàlies. Tanmateix, són el batle i el seu regidor els que han de fer alguna cosa més que estiuejar. Per això han tingut la confiança dels ciutadans i també per això és pel que cobren "i puntualment" cada final de mes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.