algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

L'OTAN i les seves obres

Aquestes són les obres de l'OTAN: destrossar Iugoslàvia i per altra banda que Turquia faci el que vulgui amb el líder Kurd Ocalan. Si hi ha gent que encara creu amb les raons de defensar els pobles oprimits que diu l'OTAN per destrossar Iugoslàvia, ara podran obrir els ulls amb la pena de mort de Turquia membre de l'organització atlàntica, a Ocalan.

Davant els horrors de la guerra que ens ha portat l'OTAN amb el seu imperialisme ferotge, el poble ha demostrat primer amb les enquestes i ara amb una abstenció superior al 50 per cent arreu de la UE, el rebuig als seus governs, que no han sabut aturar una guerra imposada pels representants dels EUA. El fracàs dels polítics governants europeus és evident i demostra la seva mínima talla humana i política. El capitalisme dissenyat per la CIA només ens pot dur guerres i retallades democràtiques, ara ha estat per carregar-se un país socialista europeu, ahir fou per un sud-americà, demà serà per un altre país socialista. Naturalment que no ens referim a cap partit de govern tipus PSOE que té tant de socialista com pugui tenir n'Aznar. El treball per la pau és necessari dia a dia, és necessari acabar amb l'aliança imperial que només vol dominar el món i que està dirigida per la CIA, govern invisible antidemocràtic, que ni el mateix president dels EUA controla, cova de reaccionaris. La pau del món requereix que els actes, els símbols per la pau siguin cada dia notícia. Una iniciativa simbòlica que es du a terme actualment és perquè la UNESCO reconegui d'interès mundial les danses que simbolitzen la pau i la unió, entre les quals hi ha la sardana. És amb molts de petits gestos per la cultura de la pau, que s'arribarà a acabar amb la incultura de les bombes.

Si els governants de la UE continuen sent tan covards, Europa quedarà convertida en un satèl·lit dels EUA. Encara sí és a temps per construir l'Europa independent, model de democràcia i cultura, la que vol el poble sobirà europeu. Perquè en democràcia qui ha de manar és el poble i no els poders econòmics.

Francesc Domènec Ferrer. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.