algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

No als peatges

No només hem patit fins ara la ignomínia d'haver de pagar peatge per passar pel túnel de Sóller, tot i que s'hagi establert un preu reduït per als residents, sinó que la concessionària ara reclama canvis que permetin de fer rendible l'explotació.

Com és possible que essent una «comunitat» que aporta més de 250.000.000.000 de pessetes a l'Estat haguem de fer front a l'espoliació extraordinària dels peatges?

El Govern espanyol va invertir l'any 1997 un total de 36.918 pessetes per habitant a Madrid i només 25.961 a les Balears i Pitiüses, la qual cosa constitueix un greuge comparatiu vergonyant, especialment quan hem rebut el mateix tracte pejoratiu per part dels governs del PSOE com ara per part del PP.

Només imaginam una sortida digna per part del Govern de les Illes en aquest tema, i aquesta passa per reclamar de Madrid la recuperació de la concessió mitjançant la corresponent indemnització a l'empresa que actualment l'explota (amb la qual cosa únicament recuperaríem durant un any un 5% aproximadament del que ens sostreuen) i la posterior conversió del túnel de Sóller en pas lliure de peatge.

Josep Serra, president d'Esquerra Republicana Mallorca

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.