cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Als mitjans de comunicació

Enguany sembla que tirarem la casa per la finestra a les festes de Sant Sebastià, amb un pressupost de més de quaranta milions (sense comptar els deu milions que es cremaran en vint minuts).

Deu esser això el que els ciutadans volen i demanen; si tenim en compte que som la Comunitat més rica ens podem supòs, permetre despeses i més despeses dels doblers de tots sense tenir en compte altres necessitats.

Molt bé que es gastin milions i milions, i molt bé que enganxen de Nadal a Pascua la bauxa.
Però si els meus conciutadans m'ho permeten, faré només una breu reflexió. Ens agradaria als que des d'organitzacions ciutadanes, i en aquest cas des de la Federació i les seves Associacions, aportam voluntàriament la nostra feina, temps, iniciatives dinamitzadores que reverteixen en bé de tota la ciutat. Ens agradaria, voldríem demanam... que el govern municipal tengués la mateixa generositat en el suport econòmic per poder gaudir d'infraestructures dignes: locals social on poder-mos reunir i fer activitats, i no ens parlin dels Centres Culturals, perquè saben perfectament que no és aquesta la demanda.

Una mica més d'equitat a l'hora de distribuir els doblers públics i la infraestructura. Des de les Associacions de Veïns que hem acomès l'aventura d'agafar un local, sabem molt bé el que significa pagar cada mes el lloguer i el manteniment sense quasi ingressos.

El suport que mereixem les Entitats Ciutadanes, entre elles les Associacions de Veïns, la valoració de la importància de la feina voluntària d'aquestes, ha d'esser qualque cosa més que unes paraules a un discurs per quedar bé de cara a la galeria.

És difícil entendre tanta despesa per a les festes preparades des del govern municipal quan encara les AV no han rebut la subvenció per a les festes d'estiu del 98, ni la subvenció per al Casal de les Entitats Ciutadanes també del 98.

Junta Directiva, Federació d'AV de Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.