algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

A Gaspar Oliver, batle de Llucmajor. Una anècdota que s'ha d'observar

És curiosa la vida: Llucmajor, Palma, Calvià i Marratxí contra la delinqüència. Reunió amb la Delegada de Govern, els caps de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional. La fotografia i el reportatge està molt bé pensant en la galeria, però va sorgir una pregunta: Explica el Batle de Llucmajor, Gaspar Oliver, què passa a Llucmajor? Indica els motius pels quals a la policia municipal li costa tant posar denúncies de qualsevol classe?

Expliqui, senyor Batle als seus votants que a Llucmajor únicament paguen les denúncies les persones de bona voluntat, que els infractors reincidents, com que tenen ja assumit que no hauran de pagar res passen totalment d'aquestes denúncies.

Avisi que envia la policia a imposar l'ordre sense la més mínima intenció de dur a terme la seva actuació a través dels òrgans de l'Ajuntament. Digui, sense mentides, quantes denúncies s'han posat a Llucmajor durant aquests set anys de govern del PP i quantes se n'han cobrades, però presenti l'estadística real, sense falses xifres ni excuses. Així la gent sabrà perquè hi ha tants de joves sense placa al ciclomotor, que circulen sense casc i en direcció prohibida fent brusques. També sabrà perquè els carrers del terme estan plens de cagarades de ca, perquè hi ha tants de locals que fan renou, perquè els cans molesten fent renou a la nit i, a pesar de les denúncies dels particulars, no se cerca cap solució als problemes.

I passant a altres temes més importants i greus, expliqui quantes obres de les que li arriba l'ordre de demolició pensa efectivament fer complir.

Informi que la policia, quan es troba amb un conductor ebri, l'ha de traslladar a Palma, deixant el seu servei al terme, per fer-li la pertinent prova d'alcohol. Amb poques paraules, justifiqui la seva covardia i descontrol i els interessos que l'han duit a actuar d'aquesta forma.

Segurament al poble li farà rialles saber que a Llucmajor és igual el que diguin les ordenances i la resta de normativa, això és totalment indiferent, sempre han estat inaplicades, llevat de casos molt puntuals i específics. A Llucmajor es compleix totalment l'eslògan de la ciutat, però el que el va escriure s'oblida del tros final: Llucmajor, el millor, per a l'infractor. Aquí els infractors juguen amb avantatge damunt els que no ho són, mentre que aquests són els vertaders perjudicats.

Canviant de tema, expliqui també que el superàvit de l'Ajuntament no és, perquè es cobrin tots els conceptes que aquest té dret a recaptar sinó perquè va trobar una solució meravellosa, màgica, inclosa dins el seu programa, que és no augmentar els impostos, sinó duplicar-los. Si en lloc d'amagar aquests petits detalls sense importància, els fa públics, la gent s'explicarà moltes de coses que, sense aquesta informació, són inexplicables.

No parlaré ja de la forma de combatre la delinqüència, aquest serà tema per a un altre dia.

Joan Suñer Mesquida.Un desenganat. Porreres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.