algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
23°

Les piscines municipals i els abonats

Som un grup d'abonats a les instal·lacions esportives de l'Institut Municipal de l'Esport (IME), concretament usuaris de les piscines dels poliesportius Germans Escales i Son Moix, i des d'aquí volem denunciar la discriminació de la qual som objecte a l'hora de voler exercir el dret a utilitzar les piscines. Si algú ha pensat, en vistes als pròxims anys, practicar la natació per prescripció facultativa o simplement per plaer, convé que s'ho pensi bé abans d'apuntar-s'hi perquè, al fet habitual i ja acceptat amb «resignació» (després d'haver expressat les nostres queixes al director de l'IME per la discriminació que patim en relació als cursetistes quant a la distribució de l'espai, el qual ens remet a la Federació Balear de Natació, que a la vegada ens remet a l'IME) de només poder utilitzar tres carrers de 25 metres "dels 8 que té la piscina" al poliesportiu Germans Escales i 4 «minicarrers» de 21 metres a Son Moix (que s'han de compartir en els dos casos amb altres 10 persones, com a mínim), ara se li ha de sumar la bona notícia que els abonaments per a l'any que ve seran més barats "malgrat pujar 1.000 pessetes cada any" perquè durant els mesos de juny i juliol les instal·lacions municipals seran tancades al públic en general per la celebració de la Universíada.

Què més podem afegir als problemes d'espai per un excés de cursetistes? I als problemes d'estacionament especialment greus sobretot els horabaixes? I la brutor de les piscines i dutxes del Germans Escales?

Ara ens deixen sense la possibilitat de practicar un esport que estimam i que a molts ens serveix com a exercici de rehabilitació durant dos mesos. Des d'aquí volem demanar una solució alternativa perquè creim que això ja és abusar.

Un grup d'abonats de l'IME. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.