algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Manifestació

Sr. director, alguns polítics semblen més avesats a jugar a parxís que a governar en un país democràtic. El sr. conseller de Medi Ambient, membre del partit i del Govern responsables polítics de la destrucció del patrimoni natural de les Illes, i d'una moratòria urbanística descafeïnada, se'ns despenja declarant que «no descarta» la possibilitat d'afegir-se a la manifestació convocada pel GOB contra la urbanització massiva de la nostra terra.

La jugada és clara: davant unes properes eleccions no volen que la manifestació es pugui interpretar com allò que és: una desqualificació de la seva política. I per aconseguir-ho, en lloc de modificar-la radicalment, intenten manipular el missatge: «Si nosaltres hi som, voldrà dir que això no va contra nosaltres...».

Sortosament, la gent no és beneita i sap distingir la realitat dels jocs de taula. Faci la prova, sr. conseller: vagi a la manifestació, escolti i llegesqui, i sabrà a favor de què i contra què ens manifestam; a favor de la protecció del medi i contra la política urbanística nefasta del partit i del Govern als quals pertany vostè.
Cordialment.

Albert Catalan. Esporles

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.