nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Per què no?

Moltes respostes varen passar pel cap de la població a la pregunta de Ramis "«per què no?» Qualque ment perversa li havia demanat si aniria a la manifestació de dijous que ve. Llavors va ser quan el Conseller va demostrar que està emparentat amb els gallecs sense que ningú no li hagués preguntat pel tema.

Ara deu consultar l'assessor d'imatge d'Isabel Tocino "«tenc una manifa i vull anar de col·lega... què me pos?»" mentre els futurs assistents a la concentració es coordinen per fer l'ona quan el vegin arribar. La de Ramis serà, si finalment hi va, una demostració de coherència política inigualable "anirà a la convocatòria com qui va a una classe d'oient: es manifestarà contra les urbanitzacions que ell urbanitza, però no pensa fer res per deixar d'urbanitzar-les. Grouxo viu!!

Fins i tot l'excel·lentíssim batle d'Alcúdia ha amenaçat de convidar-hi altres membres de l'executiu balear. És la millor solució per dinamitar una convocatòria d'aquest estil. El contraatac només es pot fer d'una manera: convocar els membres del Govern "que només hi aniran per sortir a la foto" a un lloc "Son Reus, per exemple" i fer la manifestació per un altre costat. Però seria inútil. Amb la perspicàcia que els caracteritza, descobririen l'engany.

Algú que tampoc no sabia com prendre's el sentit de la pregunta de Ramis va aventurar una hipòtesi: el conseller es bloqueja davant preguntes compromeses, i l'únic que li surt és dir «per què no?». Podem fer la prova el dia de la manifestació. Qualque ment perversa li hauria de demanar si vol ser el candidat del seu partit a la presidència de la Comunitat "per què no?" o si podria fer alguna cosa perquè hi hagués moratòria sense que res no s'aturàs de construir...

Però és que, ben pensat, hi ha algunes propostes que a primera vista pareixen desgavellades i després les adoptam, amb un «per què no?» tant humà com polític.

Segur que un home com Pinochet podria dirigir un govern democràtic. Que els doctors Mabuse i Kaligari serien ideals per resoldre els conflictes de personalitat dels votants actuals. Que, en nom de la Veritat, hauríem de deixar que els gabinets dels partits redactassin les notícies i els reportatges.

Els articles d'opinió haurien de passar un control previ de totes les institucions públiques i privades, i la llengua que es parla a Mallorca és allò que defensen els de la plataforma de sa llengo "que, per cert, han copat les parades de l'EMT. Per què no?

M'agradaria estendre'm una miqueta més. Però ja em perdonaran: he quedat amb en Goebbels, que hem d'anar a manifestar-nos en contra de la llibertat de premsa, aquell dret absurd... A veure si l'amic Fungairiño...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.