nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El PP i la misèria a temps parcial

Els conservadors estan satisfets. Han aconseguit exactament el que volien. Plantar cara al «llop» Arzallus i amagar tota la greu problemàtica social que pateixen milions de ciutadans de tot l'Estat.

D'aquesta manera, és indignant observar la cara de felicitat del ministre de Treball (i també de molts escolanets populars «catalans» que ja es veuen consellers de la Generalitat), quan diu que amb això tan meravellós que s'anomena «contractes a temps parcial», es reduirà a la meitat l'atur. De fet el que pretén l'administració popular, (amb el vistiplau dels regionalistes convergents), és maquillar les xifres macroeconòmiques, tot transformant l'atur en ocupació metafísica. Perquè en aquests moments tenir feina ha deixat de ser una arma per lluitar contra la pobresa. Per altra banda, no sé per què el govern té tanta falera en posar en marxa el treball, (misèria), a temps parcial, si ara ja tenen les neofeudalistes ETT's, que ja fan aquesta funció.

En definitiva, que cada cop anem pitjor, per la majoria de la població, però la dreta s'enforteix més. Potser la clau de la qüestió és que la pobresa i la misèria, no sap o no pot expressar-se políticament i socialment.

Josep M. Loste i Romero. Portbou

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.