algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

«Kitsch»

Dia 30 d'octubre passat la senyora M. Magdalena Mascaró va fer un escrit en aquesta secció referent als col·laboradors de Diari de Balears, que em sembla important, i amb el qual estic d'acord de la primera a la darrera paraula. I és que estam avesats a criticar una poca gent perquè les seves postures ens semblen inacceptables, suposant a la resta el «saber fer». Què aconseguim? Donar protagonisme als ineptes, que és precisament l'únic que cerquen.

Crec que a la persona més qualificada dins qualsevol tasca li agrada que li peguin un toc a l'esquena i li diguin «Ho sents? M'agrada molt com fas les coses!» Malgrat que li digui un curtet com jo. Als carronyaires, ni mitja, car subsisteixen gràcies a les crítiques que reben.

A part dels articulistes que anomena la senyora Mascaró, crec que no ens podem oblidar de gent com Sebastià Alzamora, Pere Fullana, M. Salom, A. Quintana, Vidal Ferrando, J. Mir, H. Hernández, Gori Mir, Lluís Maicas, C. Llull, A. Vicens, Melià Ques, B. Fiol, Crespí, J. Caldentey, B. Picornell i C. Sweeney, o Blai Bonet i Nadal Batle.

Tots han contribuït o contribueixen amb els seus escrits a mostrar-nos la gran quantitat de grisos que hi ha entre el blanc i el negre.

Un lector qualsevol

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.