cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'esforç dels policies contra la ineptitud del PP

Sr. director, com és sabut, l'Ajuntament de Palma, comandat pel Partit Popular, va privatitzar el servei de grues de la ciutat lliurant-lo a l'empresa Dornier. Com que des de fa quatre mesos som propietari d'una llicència de gual permanent en el barri antic, he pogut constatar, setmana rere setmana, que la solució ha estat nefasta. Podria contar-vos tants de casos que cabrien en aquesta pàgina. Per citar-ne només dos, diré que el dissabte 3 d'octubre vaig estar esperant una grua durant hora i mitja perquè no podia sortir de ca meva, fins que va arribar abans l'infractor (ignor quan es va presentar la grua). I el dilluns 19, de nit, la persona que m'atenia em va informar que quedaven set serveis abans que el meu. L'explicació: hi havia una única grua disponible per a tota la ciutat. Cal recordar que Palma s'estén des de Sant Agustí fins a l'Arenal? Com és possible que hi hagi una sola grua a tants de metres quadrats?

Per un altre cantó, m'agradria que aquesta carta servís a tot el Cos de la Policia Local, que sempre s'ha mostrat amable, cooperant i diligent a l'hora d'ajudar-me amb els nombrosos problemes que la situació del meu garatge ha plantejat. A tots els seus membres, doncs, l'enhorabona per la seva professionalitat i pels consells que m'han donat fins ara.

Joan Bover i Serra. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.