algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
21°

No avançar els ciclistes

«Depende, todo depende...». Com diu la cançó tot depèn de qui ho conta, a qui li passa, qui veu el que passa...
Aquesta carta pretén ésser una reflexió per a tots/es els conductors/es, sia de cotxes, autocars, camions, motos, bicicletes... en una paraula per a tothom que sia usuari de carreteres.

És veritat que hi ha molts/es de corredors/es de bicicleta pertot arreu i hem de complir les normes del codi de circulació: anar un/a darrere l'altre/a, anar per la vorera de la carretera, etc., però també és cert que els cotxes, autocars i camions ens han de respectar; no avançant cap ciclista si hi ha una ratlla contínua que tots sabem, indica PROHIBIT avançar. És per això que repetesc depèn de com ho miram, moltes vegades els conductors/es a motor es pensen tenir la raó i si no poden avançar que no ho facin i si així i tot ho fan, perden tota la raó!

De totes maneres, jo els convidaria que surtin en bicicleta de carretera o fins i tot a venir durant 10 o 15 sortides amb nosaltres. Segur que s'ho pasarrien molt bé i a més segur que canviarien ràpidament la manera de pensar pel que fa a aquest tema dels esportistes en bicicleta de carretera.

Maria Coloma Barceló Salvà. S'Estanyol

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.