cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

A qui correspongui

Recentment s'ha posat d'actualitat un tema que fins ara no havia tingut gaire rellevància en els mitjans de comunicació però que a causa dels extrems a què ha arribat s'ha fet de domini públic. El problema és la conquesta alemanya de Mallorca.

A l'Illa se'ns presenta un gran problema de conservació de la nostra identitat cultural i la nostra integritat moral a causa de la humiliació a què som sotmesos.

No li falta raó a qui diu que els mallorquins en tenim gran part de culpa, però un pagès que s'ha romput l'esquena treballant durant tota la vida per guanyar 4 duros i que vengui un alemany i li ofereixi 10 vegades més del que val la terra que cultiva, què ha de fer?

Crec que la primera passa per evitar la germanització de l'Illa és consciencar els mallorquins del que això suposa, convèncer-los que llogar sí, vendre no.

La segona passa és pressionar les autoritats locals i autonòmiques perquè des del marc legal que els deixa el tractat de la Unió Europea (no avalat pel poble de l'Estat espanyol) lluitin contra aquesta ocupació.

Tercera i més important, hem de ser els mateixos mallorquins els que hem d'exigir els nostres drets com a legitims habitants de l'Illa i eliminar els microàmbits culturals que s'estan creant a les zones més afectades per la immigració alemanya. Els hem de fer saber que Mallorca no és ni serà un länder de la Bundersrepublik Deutchland.

Joan Torrens. Marratxí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.