algo de nubes
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
26°

La plana web de Son Reus

Bon dia, Ja he escrit altres vegades sobre la pèrdua/robatori del meu ca. El don per mort i de fet ja n'he adoptat un altre, però com tot humà, l'esperança encara alimenta una mica el meu cor i cada dos dies vaig una passada per la pàgina web de Son Reus per veure si per alguna casualitat, el ca compareix per allà i em dóna una bona alegria.

El cas és que des del set de febrer, la pàgina es manté inmòbil i sense actualitzar. Com que ja he passat dues vegades pel mal tràngol de visitar físicament aquella presó d'animals, sempre he trobat aquesta web una bona manera d'enganar la meva consciència i estalviar-me 50 km de carretera.

Ja desesperat que no l'actualitzaven vaig enviar un correu demanant-los que ho fessin, i vist que ni feien res ni me contestaven el correu, vaig decidir telefonar. Una al·lota (molt mal educada per cert) em va «atendre» i quan li vaig demanar si la podien actualitzar em va dir que feia temps que no ho feien, que això depenia de l'ordre del director, i que mentre el director no donàs l'ordre no es faria. Confidencialment, supòs, em va dir que ella creia que estaria un bon temps a actualitzar-se. Doncs bé, pregaria que aquesta carta la llegís el director de Son Reus i es dignàs a donar l'ordre d'actualitzar l'anomenada pàgina web, que no sé jo quin esforç pot dur, però donar ordres sol ser molt fàcil. Aprofit la present per demanar que no s'executin més animals i que (com als països civilitzats de l'Europa civilitzada) no es permeti vendre animals a les tendes. Gràcies.

Xavier Borràs. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.