muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
14°

Son Espases, somni trencat?

Ara record aquell dia, a la plaça de Cort, aquella eufòria vivint el canvi a l'ajuntament de Palma, amb la, gairebé, certesa que també hi hauria un canvi al Govern i al Consell. Record els que hi havíem anat a felicitar la nova batlessa i felicitar-nos a nosaltres, els semblants delataven tots els nostres sentiments. Tot eren besades i abraçades i qualque llàgrima ... d'emoció. Record que vaig parlar amb el (futur) president Francesc Antich. Li vaig dir que els meus fills havien vengut de Barcelona, era la primera vegada que podien votar, igual que el seu, crec que em va dir. Record que vaig felicitar a la (futura) presidenta del Consell Francina Armengol i que ella em va felicitar a mi, com a membre d'una de tantes plataformes ciutadanes que han conscienciat el nostre poble, aquests darrers anys, de la necessitat d'un canvi.

Ho recordau tots vosaltres? Els que ara no sabeu cap on tirar? Què creis que esperen de vosaltres tots aquests joves, i no tan joves, plens d'esperança i d'il·lusió que vos varen votar? Creis que tornaran a votar? A vosaltres? No jugueu a fer-nos creure que no és possible una reforma de Son Dureta, no jugueu a fer-nos creure que no podeu decidir què sentiu realment, si teniu el poder.

Ara record aquell dia i no voldria haver-lo de recordar com el més ple d'ingenuïtat de la meva vida, o serà, només, un somni del que haurem de despertar, senyors governants?

Miquela G. Vidal. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.