cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Covards

Només se'ls pot anomenar covards a aquells que s'amaguen darrere un anònim o un nom fals per intentar desqualificar l'adversari. I més baix no es pot caure que inventar-se mentides sota un nom fictici. Això és el que ha passat a Algaida per desprestigiar a la primera autoritat municipal, el nostre batle.

Un anònim mentider és un covard compulsiu, ja que no sap donar la cara, i en política la veritat, la humilitat, la tolerància i la senzillesa són valors ineludibles, imprescindibles. Ara bé, si l'objectiu és orquestrar una campanya difamatòria, repugnant, d'atacar una persona, amagant-se darrere noms falsos, flac favor fan al poble i als que creim en la política com a fi per solventar els problemes quotidians dels ciutadans.

La pregunta del milió que realment es fa la gent d'Algaida és una: a qui beneficia (en teoria) aquest anònim mentider i infumable?

Davant aquesta deshonesta, cobrada i mesquina campanya, les Joventuts Socialistes d'Algaida només podem expressar la nostra solidaritat amb la persona víctima de les mentides anònimes, en Jaume. I esperar que aquest episodi es quedi en una lamentable anècdota digna de ser oblidada ràpidament, pel bé del nostre poble.

Joventuts Socialistes d'Algaida. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.