algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
19°

La poca vergonya d'una família

Senyor director: La meva sorpresa sobre el que s'esdevé a Calvià continua batent rècords. L'últim consisteix que ara resulta que una família de promotors pretén que el Consell de Mallorca li resolgui algun dels assumptes urbanístics que té pendents, i aquí pau i després glòria.

És sorprenent, com dic, que aquesta família, que han arribat als extrems que tots coneixem, es despengi amb semblant pretensió. Ells són els causants darrers que Joan Thomàs, el regidor trànsfuga, hagi creat la insostenible situació que es viu a l'Ajuntament de Calvià. Són els responsables darrers que la crisi que s'ha desfermat afecti de ple tota la política mallorquina. Són, en definitiva, el poder fàctic que, una vegada més, ha fet que a Calvià s'hagi trencat la decisió presa pels seus ciutadans en les eleccions municipals.

La poca vergonya d'aquesta família, que pel que sembla pretén actuar amb total impunitat i sense retre comptes a res ni a ningú de les seves actuacions, té ara com a destinatari el Consell de Mallorca. Però se'ls ha de demanar: quina legalitat? La que possibilita que un partit que ha obtingut dos regidors en les eleccions es quedi únicament amb un i el que no ha obtingut la majoria absoluta l'aconsegueixi gràcies a un trànsfuga? La legalitat que ha permès que a través del vot d'un trànsfuga s'aprovi un assumpte que beneficia directament un particular?

Mikel Jaime. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.