nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La Casa Reial i la seva prudència

Ens hem vist gratament sorpresos per l'anunci del fill de Felip i Letícia. Segurament molts mitjans i persones podran preguntar-se aquests dies per què la Casa Reial ha esperat tres mesos a donar la notícia, i molts deduiran que per prudència i respecte a la parella. A mi personalment se m'ocorre una altra explicació.

Qui els hauria felicitat si haguessin dit que Letícia estava embarassada d'un o dos mesos? Recordem que segons les «nostres» lleis en aquell temps no es reconeix cap persona, és a dir, felicitaríem per una cèl·lula parasitària que es podria treure. S'ha de recordar que els casos de despenalització de l'avortament (repetesc, despenalització) són tres: violació, malformació del fetus o perill de salut de la mare. Em pregunt realment quants avortaments hi ha que es facin per aquestes raons. Sol·licit al govern que dediqui urgentment mitjans a la salut mental de les embarassades, ja que aquesta és la raó més «esgrimida» legalment.

Quant a Felip i Letícia, la meva més sincera i cordial felicitació per la seva futura paternitat (jo si crec que Letícia du dins un ésser humà).

Federico Ferrando Roda. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.